Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Video not playing on iPhone X with version 7.1


Recommended Posts

I'm working on a site using SS 7.1 and I'm having issues with video playing properly on iPhone X. Has anyone else had problems with this and is there a solution? All other devices seem ok now (there were issues recently that seem to have been resolved). Video is hosted on Vimeo.

Site is https://pendower-beach.squarespace.com

I can send login password if anyone can help me out with this.

Edited by designroomc
Initial Revision
Link to comment
  • 2 months later...

Hi Squarespace, if you have any definition of this problem, please let us know. Maybe we can help with creating the solution. 

Problem symptoms: 

  • Squarespace 7.1
  • iPhone X (Google Pixel 4 may be a problem too, needs confirmation) All other phones work
  • Background video hosted at Vimeo 
  • Background video does not auto play, only fallback image loads

More background

  • Low power mode off, phones fully charged
  • No console errors detected
  • Vimeo adaptive bitrates working on other devices
  • The endpoints confirmed to work as expected
    • iPad Pro, iPad, Chrome Mac, Chrome PC, Edge, Safari
    • Chrome dev simulator of Google and Apple mobile devices.
    • Safari dev simulator of Apple devices.

 

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...