Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0
NB1986

Fonts are loading intermittently and do not show correctly all the time

Question

Posted (edited)

Hi,

I have added some custom font types to my website using the Custom CSS function, and for the most part, my custom styles are loading fine.

Where I am having issues, is that pre-loaded fonts do not always show correctly within my website and default back to what is set in the sites styles. As a few examples, the code I am using is as follows.


h1, h1 a, h1 blog title, entry-title {
font-family: 'Wilderness';
}
h2 {
font-family: 'Wilderness';
}
normal {
 font-family: 'Laski Sans';
}

Wilderness is the custom font, that loads fine. Where I am having issues is the Laski Sans, which is a preexisting font on Squarespace. Even having this selected as Laski Sans in the site styles see's it not retain the font face and switch to another random font style.

Is this a known / recurring issue for people? Is there a way to resolve and work around. It is also worth noting this largely tends to occur with card blocks, also if I click the card in page mode the font will correct itself. Then change back after a few hours/if I come on the next day.

Thanks in advance!

Edited by NB1986

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Unfortunately I'm using the Bedford template, so this doesn't appear to be possible to have turned on.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...