Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'save'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Club Discussion
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Club Discussion
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location


Badges


Expert ID

Found 4 results

  1. Hi all, I'm having an issue with saving a custom css hover to my image files for one of my pages. I'll add the custom code for hover for my images and it'll work perfectly while viewing it on the custom page. However, when I try to hit the "Save" button, at the top left corner of the SS screen, my hover style fails and does not work. Is this a SS bug or an issue that I've caused? Thank you for your help!
  2. Hi, is it just me? I'm on the 14 trial period and have added some content to my site. The only thing is, when I've been editing I get a banner at the bottom nagging me to subscribe. When that appears "DONE" at the top left of the screen disappears which means I can't save the content that I've added. This is most annoying and makes me less likely to subscribe. I'm using an iMac and the browser is Safari. Is there anyway around this? Many thanks Kevin
  3. Site URL: https://gerbil-coral-y2s3.squarespace.com/ I've noticed that when you place images in lightbox mode for some reason visitors to your site are unable to download/save as the images. Is this standard across all Square Space sites, and is there a way of making images downloadable for visitors?
  4. Hi, does anyone know or used CSS for a save function in forms, which allows customers to save their data before submitting so they can come back and complete the form as and when they choose. Particularly helpful on longer forms, where it can't all be completed in one go. I've spoken to SquareSpace support and they say this function doesn't exist, but I'm sure there must be some coding for it. Sorry, bit of a learning novice on the CSS front, but can get by with clear instructions and some cut and paste code. Thanks again
×
×
  • Create New...