Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'loading'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Topics
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Topics
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers πŸ‡«πŸ‡·'s Topics
  • France Designers πŸ‡«πŸ‡·'s Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location

Found 9 results

  1. Hello :) with the help of this tutorial https://youtu.be/PA6S0cSJ-KY I managed to install a pre-loader to my site. The problem now is when it switches to the home-page that the page isnβ€˜t fully loaded and some images/video-header are still missing. So is there a way to keep the pre-loader on till everything visible is loaded or even set a specific time for the pre-loader to stay on? Thank you in advance :)
  2. I'm having an issue with my new site on the mobile version where it seems to be cropping my photo and/or only partially loading. Any ideas how to fix?
  3. Site URL: https://www.inhabitpilates.com/class-schedule Hey All, We are having a tough time getting Mindbody to load on our clients site without having to refresh the page. Essentially, when you click on the page https://www.inhabitpilates.com/class-schedule in the Nav- It shows up blank and does not load. If you then refresh your browser window- It appears. Any insights or tips on how to correct this issue? We have tried reloading the widget code several times. Mindbody does not seem to have answers either.
  4. Hi all, The thumbnail images on my home page have stopped loading (they were working before). I'm not having this issue with any other images on the site, and the thumbnail links still work and link through to the page with the actual image. If I clear the cache and then reload the page they usually appear, but the next time I load the page they have gone again. It works fine on mobile, I'm only having trouble with the desktop site. The image below shows how the thumbnails appear. Does anyone know what I should do to fix this? Thanks!
  5. Site URL: http://www.pentagon-orca-b5y5.squarespace.com Two navigation issues I'm running into using the Pacific template: 1. I am using a code to hide the first listing on my navigation bar but I'm running into an issue as it now seems that when I click on the header to go to that page, it's refreshing and loading twice before allowing me to stay on the page. Any way to solve this issue? 2. I am using a code for sticky navigation for the header and it's covering up my anchor links. Any fix for this?
  6. Site URL: https://www.websimpelsnel.nl/workshop-opgeven Hello people, Could you please explain what are the long term consequences of disabling ajax loading? Thanks in advance. I just disabled ajax loading to prevent the problem mentioned here: My eventbrite embed code didn't load (only after refreshing the page), just like the post below. I've found the solution in the post: this link https://sf.digital/squarespace-solutions/why-doesnt-my-code-work-until-i-refresh-the-page
  7. Site URL: https://www.acroandyoga.org/ Thanks to anyone who would spare 5 minutes of his time to check on my new website https://www.acroandyoga.org/ Any feedback is really appreciated. πŸ™ Laura
  8. We created a custom google map -> https://www.hoperisinghaiti.org/map But when you go to the home page and then click it does not load unless you refresh the page. So, go to https://www.hoperisinghaiti.org then click on the nav item, "MAP" and it takes you to the page where the top filter buttons load, but the map itself does not load. thoughts?
  9. I have a page full of images that take a while to load. Currently, there's just a blank space in their footprint while they load. I'd like to instead insert a small custom loading icon gif to play for each image while it loads. Is this possible with CSS/HTML in Squarespace? Thanks for any help! The page I'm working on is http://dillonbaker.com/#/spotlight/
Γ—
Γ—
  • Create New...