Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Club Discussion
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Club Discussion
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location


Badges


Expert ID

Found 6 results

  1. Site URL: http://www.kosmetologedg.lt/kainos Hi! I have used a custom css code for my expanding section. I almost got it work, but right now my whole page is bouncing because of some glitch. How should I fix it? Website url: www.kosmetologe.lt/kainos Password: kosmetologe Thank you!
  2. Site URL: http://www.primecarechi.org I added a custom code in the code injection in the footer to add a Google Translate option for the site and now it glitches the site and makes jump a bit to the left. Is there an issue with the margin space? Do I need to add padding to the code? here is the code: <div id="google_translate_element"></div><script type="text/javascript"> function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement({pageLanguage: 'en', layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.HORIZONTAL}, 'google_translate_element')
  3. Site URL: https://www.banglebaby.com/ Hi guys, I just finish a website for a friend and once the web is live some of the css doesn't load properly the first time around. You have to refresh the website. Any idea what may happen? I have tried changed the code, login out, login in. All sort of different things. Thanks!
  4. Site URL: https://bluebird-porcupine-yzdg.squarespace.com/ Hello, I was wondering if it is possible to add a very subtle 'glitch' animation to a black and white photo? Similar to the image on the site here: https://www.shabaniddrisu.com/ I have tried to search online but can't find anything as subtle/randomised Many thanks, Best, Faizal
  5. I recently had a client ring me up and say that he is no longer able to access his site backend, thinking this was just a minor issue on his side I logged in and to my horror all of my sites were gone! I suddenly thought I had let them all expire at once or something, but I can access them from the web normally. I even went through Squarespace's troubleshooting. Hopefully this gets resolved soon!
  6. Hello, I have a blog page set up using the Skye template, which seems to have no post limit. I have 24 posts on the page. When infinite scroll is enabled it loads the 20 newest posts. But when I scroll down after it gets to post 4 it reloads from post 24 instead of showing 3, 2, and 1. If I disable infinite scroll and use the "load more" link at the bottom is just keeps loading a new page with posts 24-4 on it. It never loads 3-1. What am I doing wrong here?
×
×
  • Create New...