Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'fallback-image'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Topics
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Topics
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location

Found 1 result

  1. Hi, I'm pretty new to Squarespace so this has had me stumped for the past couple of hours and I can't find any similar solutions on the Internet that I could successfully adapt. I've just launched my new website (www.csvideo.co.uk) and I am using a video from Vimeo as the video background. When I load my site it takes a second or so to start the video and so shows a black background. Not a problem until you get to mobile where the lack of anything and a solid section of black looks weird. I thought I'd solved this by uploading a mobile fall back image that suits my website when viewed on a mobile device but then this image is shown while the video loads on the desktop and looks completely out of place! Aaarrgh! Temporarily I've uploaded the first frame of the video so it looks okay on desktop but the image doesnt really suit the static view on mobile so I was wondering is there a way I could tell SS to only select a certain image when its viewed on desktop or mobile? That way I could use a suitable image on both version. Thanks!
×
×
  • Create New...