Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Club Discussion
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Club Discussion
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location

Found 53 results

  1. Hi all, Has anyone experienced the issue in 7.1 where images don't display? They upload fine, appear on the page, but then at a later date when the page is reviewed the image is missing and is replaced with an error symbol like in the attached examples. This happens across the website and in galleries and in stand alone images - sometimes when I upload the image again it works fine but then when I revisit the site again at a later date the issue is happening across a number of random images (either the same or new ones) Any thoughts gratefully received. Thanks!
  2. I am trying to import a CSV file into my mailing list - however even though I have very carefully checked the original file and it is clearly in three columns - email, first name, last name, many of the last names are showing as doubled. that is marysmith@gmail.com Mary Smith Smith It seems that the error is created when there is an email which has either numbers in it or an underscore .. eg mary_smith@gmail.com or marysmith14@gmail.com.I have imported the same list into MailChimp with no problem and no errors seen.I have been in touch with Squarespace help but without any luck so far. If anyone has any solution to this or has experienced similar please let me know.
  3. had a CLEAN list of 1400 emails and Squarespace import wouldn't allow it. I split into smaller lists of 333 each and IT WORKED! hope this helps yoU!
  4. Site URL: https://www.imovements.com Hi, my websites are still ok (www.imovements.com) ,but when i log in, they are just not there (see imagae) i cannot make any changes, after login there is just nothing there. 2 website have this problem. anyone else ? thanks very much michael
  5. Hi all - Google Search console reached out by email to kindly tell me that one of my sites is affected by 39 instances of "Event markup issues". Opening the Events report in webmaster tools, I am confronted with this: If I look at an individual url within Google's structured data testing tool, I see this, telling me location and start date are missing (odd immediate spike in data from mid August...?): Now, I don't know code, but I am surprised to see lots of other posts talking about schema.org and the need to add code for things like this (similar problems occur for blog posts apparently). Given that my events have locations in the "Locations" tab within each event, what exactly am I supposed to do to get the data correctly listed with Google? Surely I shouldn't have to learn some code and add it somewhere? That's a bit 2013... I could be adding locations incorrectly of course, and if there is a special way to add locations I would be grateful if anyone could share how to add them "correctly", else is there anything else I can do to get things correctly listed? Same for start date... What am I missing and how to do I sort it out? Thanks all
  6. It appears there is no host called squarespace.net. Also getting beacon errors from youtube. Also (PS cannot get images to load here on the forum)
  7. I moved my site from Wordpress to Squarespace earlier this month and love it so far. I correctly connected both my PayPal and Stripe accounts. Stripe isn't having any issues, but PayPal is. I keep getting an error email from them and don't know how to resolve it. Here's what I'm getting: Please check your server that handles PayPal Instant Payment Notifications (IPN). IPNs sent to the following URL(s) are failing: http://sensibility.com/store/ipn/ If you do not recognize this URL, you may be using a service provider that is using IPN on your behalf. Please contact your service provider with the above information. If this problem continues, IPNs may be disabled for your account. Thank you for your prompt attention to this issue. Thanks, PayPal Would sure appreciate some help in resolving this. Is it perhaps a page left over from my move that I need to delete? Cheers, Jennie
  8. Hello. Help! I am unable to edit any of the blocks of a new site build. Trial 7.1 site on windows 10. Once in Page Edit mode, the header and footer buttons to edit appear and the header sidebar content is editable. The footer is only editable when I use keyboard tab, not mouse, to bring up content edits. Only sporadically. All other elements on the page are buggy. I managed to bring up a couple of edit boxes but then lost ability to return to edits. IT DOES NOT look like the squarespace demo training video ease at all! On the screen print you can see the plus to add a clock but I can't mouse over to bring up edit the block itself. My mouse is hovered over the photo block. I did open edit once and the logo was inserted but it won't resize. I can't get in to edit or delete the demo text. No difference on ipad. No difference on a new site demo. Maybe I just need to reinstall? How?
  9. We have an AWS CloudFront distribution in front of our Squarespace site that directs certain routes here, and others to our app hosted at AWS. Using this accepted answer on Stack Overflow (https://stackoverflow.com/questions/36346497/what-settings-are-required-to-put-aws-cloudfront-cdn-in-front-of-a-squarespace-w/36636892#36636892) I got this working fairly easily. The problem now, which is also mentioned in 2 comments on this accepted answer, is our users frequently see "504 - The request could not be satisfied" errors when requesting Squarespace routes. Routes that go to our app are never a problem. When I contacted AWS with a CloudFront request ID, they responded with: "After analyzing the provided request ID. I found that the request failed when CloudFront: 64.xxx.xxx.149 trying to connect Origin Server: 198.xxx.xxx.144:443. Request attempted 3 times with 10 second for each attempt then failed after 30 second and then returned error code 504." Has anyone experienced this issue, and do you have any recommendations about how you solved it? Thanks for any guidance you can provide!
  10. Using this method to upload a Javascript file But then, when I try to reference it from the Squarespace site, I get a CORS error: Access to script at 'https://static1.squarespace.com/static/57014b5b746fb963478e3d4f/t/5d7ba83d4e25b616833d896b/1568385085375/runtime-es2015.js' (redirected from 'https://brooke-meek.squarespace.com/s/runtime-es2015.js') from origin 'https://brooke-meek.squarespace.com' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Am I doing something wrong here?
  11. Site URL: https://sugarspicemagick.squarespace.com/ Hello everyone! I am struggling with my basic 4 image grid. It is made of 4 1x1 images in two rows. When I am editing the website everything looks great, however, on my phone only the first picture ever loads. Thank you in advance!!
  12. I am attempting to customize the Moksha template, but every time I click on an area of the template to edit (ex: Banner, Title, Content Block) I get the following error: "Couldn’t clone collection Check each section to make sure all field requirements are met." Has anyone experienced this? Can anyone offer some guidance to this Squarespace newbie? Thanks much!
  13. Site URL: https://www.gritandgracestudio.com/ We've been experiencing spontaneous deletion of images from published blog posts for several months now. The posts will go live and look perfect, only to, at some point, have the images vanish. When the files disappear, the accompanying captions and text goes with them on the front end, though this remains when the post is opened on the back end in the edit module. When you click on the image portion of the block, you receive an "Item cannot be located" message. Has anyone else been experiencing this? Does anyone have a preventative fix?
  14. Site URL: http://ryansmulholland.com I'm trying to use HTML code to insert a Substack signup form on my homepage and in a few other places. When I add a code block, set up the code all is well, but once I save the page it causes an error with the rest of the page. If there are any images on the page those disappear once I save. It also creates a misalignment with the page header where all of the content slides up a bit and overlaps with the header menu. It's as if adding the code to the page overrides something essential to it's function. Has anyone else had success placing a Substack email signup on their page? Looking for some tips.
  15. I keep getting error emails of mailchimp-squarespace connecting You have an unsaved Form Block submission Your most recent submission to the "Subscribe" form on Cristina Arango didn’t save to your storage method (Mailchimp List). This may be the result of a connection issue between your site and your storage service. I have follow the troubleshoot and doesn't work Please help!
  16. Site URL: https://www.fringeartsbath.co.uk/ I have successfully embedded one external website into my Sqspace site, but it hasn't worked with the second external website I wish to embed. Any thoughts? The successful one is here: https://www.fringeartsbath.co.uk/phantom (embedded from Artsteps) The unsuccessful one should be here: https://www.fringeartsbath.co.uk/outside (embedding from a custom site) I used exactly the same process for both. They both show up while I am logged in & editing the pages. I have tried disabling ajax, with no success - Sqspace live chat couldn't help and advised me to consult the forum. Thanks!
  17. Site URL: http://www.thebluestreams.com Hi, I have been trying to index my website on Google. I have registered with Google Analytics and Google Search Console, and I have also requested for the site to be indexed. However, when I try to do a URL inspection, I get a 401 error (Failed: Blocked due to unauthorised request). How can I fix this? Thank you in advance!
  18. We couldn't find the page you were looking for. This is either because: There is an error in the URL entered into your web browser. Please check the URL and try again. The page you are looking for has been moved or deleted. You can return to our homepage by clicking here, or you can try searching for the content you are seeking by clicking here. So I am working on a nice template i found on Squarespace called Rally. I edited one of the sections with my content instead, but now when I click on one of my categories (FEATURES) on the top right of my website I get this URL error. I am really new here so I'd really appreciate some help. Thank you so much!
  19. Site URL: https://theglrynetwork.com/ I keep getting a syntax error on line 2. However, when I put an open and closing bracket on line 1, the syntax error disappears but after I click save there are no changes made to the background of my welcome page. I'm using the Brine template. #welcome background: linear-gradient(196deg, #fed9df, #e3ffb7, #dad6fd, #f4e4d9, #d3e4e8, #b8ecff); background-size: 1200% 1200%; animation: AnimationName 32s ease infinite; @keyframes AnimationName { 0%{background-position:0% 54%} 50%{background-position:100% 47%} 100%{background-position:0% 54%} }
  20. Site URL: http://htmministries.com I am unable to connect my site to the google search console. I've tried from analytics, and from connected accounts. Any ideas? My other sites connected fine, I'm not sure why this one won't.
  21. Hello, I am using a css padding code on my first page and it seems to work normally, but after I refresh the page the style does not apply to the block. After long hours here, I noticed that the DIV ID seems to change everytime I refresh the page. Does anyone knows how to solve this? I would be so thankful! I am on Version 7.0– Galapagos family Thanks!
  22. I have two code blocks on my site, one an instagram wall view and the other a form from Formsite. Both code blocks show up fine UNTIL you click on a page link, then they disappear. Anyone seen this and addressed this?
  23. Site URL: https://peaches-jang.squarespace.com/ Hi, This is my first time working with Squarespace. I'm experienced with doing Shopify development, so this is a bit different from that. I can get my template running locally, but it isn't loading the stylesheet. Attached is a screenshot of what I see when the server boots up. It's loading all the proper assets and copy from the live site, but I have an error in console. Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) Any idea how to approach this problem? Thanks
  24. SquareSpace server just had an update and now requires Command-line Authorization to start the server. Once I enter this code I get a message that the server cannot start. I am in the middle of a project and this has stalled everything. Im getting this message: Unable to start server, shutting down javax.servlet.ServletException: io.dropwizard.jersey.setup.JerseyServletContainer-5a49af50@3c38f4af==io.dropwizard.jersey.setup.JerseyServletContainer,jsp=null,order=1,inst=false,async=true at org.eclipse.jetty.servlet.ServletHolder.initServlet(ServletHolder.java:692) at org.eclipse.jetty.servlet.ServletHolder.initialize(ServletHolder.java:428)
  25. When selecting "Duplicate" on an inventory product, I am receiving an Error code : An Error occurred while duplicating this item. Any idea what has happened? Thanks
×
×
  • Create New...