Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'delay'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Club Discussion
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Club Discussion
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location


Badges

Found 3 results

  1. Site URL: http://www.drserencardoso.com Hi There, When I open my homepage (which is a cover page with video) on desktop it starts on the fall-back image which is pixelated (fine on mobile) and then only after a couple seconds the video starts but when it starts the video too is pixelated and only goes high-def after 9 seconds. On vimeo it is high def from the beginning. I have superfast internet, this is not a problem on other pages. I understand there can be minor delays but I really need to fix this to be as perfect as possible. Is there a fix please? Can someone help? I want the video to start sooner and I don't want it to buffer at all if possible. Thank you
  2. Site URL: http://wholehealthymama.com/thankyoupage Hello Squarespace geniuses! I have created a newsletter sign up thank you page that contains a video. I want to have the button to apply for my program to show up below the video... just before the end of the video, not have it there the whole time the way a button block typically works. CAN I INSERT CODE TO FADE THE BUTTON IN AFTER A FEW MINUTES? I already have a little code in the advanced section to hide the main navigation menu. This needs to remain. Help!! Thank you in advance.
  3. Site URL: https://pufferfish-llama-7l86.squarespace.com Hi, I have been trying to speed up button hover effects but the css code I am using has no effect: " .sqs-block-button-element:hover { background-color: rgba(0, 0, 0, 1) !important; transition-duration: all 0s !important; transition-delay: all 0s !important } " The background-colour line has the desired effect so I thought the transition-duration line would also work, but it has no effect. Any suggestions? Liam
×
×
  • Create New...