Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'code-block'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location

Found 12 results

  1. Hi guys, Anybody had trouble with the tripadvisor widgets not loading correctly on first load? I used a code block to add them, it's all good when i'm logged in but if you visit the site as a visitor they don't load unless you press refresh. I have 4 languages so the widgets on 4 home pages... need to fix it quick so any help much appreciated! I've contacted tripadvisor and also written on a couple of other forums but no luck so far - also I'm super basic when it comes to this stuff so speak slowly please. www.spain-games.com www.spain-games.com/ca www.spain-games.com/es www.spain-games.com/fr Thank you! Tim
  2. Here's my site, I'm trying to center the IDX search: buyandsellhoover.com password: peddi
  3. First of all I know this question's been asked before, the answer wasn't solving my problem so I'd like to ask it again here: I'm using the code blocks to create more customized slideshows. I need more than one slideshow on my page and the second one stops the first one from working. The slideshow is here but clicking the arrows won't do anything. I slightly understand what the problem is but can't fix it. Here is the link to the page which contains 2 slideshows (the code of each slideshow is working as expected when there's only one slideshow).
  4. hi there, I have been editing this site over last week, and figuring things out as i go along. Today when i'm finally happy with the bare bones of the site and was planning to start adding and editing content i realize my accordion menu code blocks are to working. site: https://e-kytex.com/items code originally used: https://codepen.io/brenden/pen/Kwbpyj i have had zero problems with these working until now, and i am honestly stumped as to what exactly is interfering.
  5. We created a custom google map -> https://www.hoperisinghaiti.org/map But when you go to the home page and then click it does not load unless you refresh the page. So, go to https://www.hoperisinghaiti.org then click on the nav item, "MAP" and it takes you to the page where the top filter buttons load, but the map itself does not load. thoughts?
  6. Hi, Is there some code that will make a 'code block' fill the full bleed of the screen on the homepage? The code block currently retrieves and displays two images (one on hover only) but the images don't spread full bleed as I can only manually drag the code block out to a certain width. I'd need a 'responsive' solution to perform properly across all devices (smartphone etc.). Any help would be much appreciated.
  7. Hello everyone, how can I modify the following code so the 90 is displayed within a perfect square and in line with everything else.
  8. Hi, I recently added a javascript code block to my website which appears fine during page preview and when editing the various blocks. However, the blocks don't appear when I navigate to the site via links or the URL. Is there a time delay on those widgets appearing on the website? Thanks
  9. Hello, I am working on a website where I am trying to create a lightbox that opens when you click a link (an image) that will display a bunch of information about a certain music artist including images, text and some audio tracks. I have figured out how to create the lightbox and add text, images and add audio blocks but can't figure out how to get the audio blocks to play. When I press the play button nothing happens. Any ideas on what I've not done? Here's an example of the code I entered into the code block for the audio block: <div class="sqs-audio-embed" data-url="https://static1.squarespace.com/static/545402f7e4b06d59faa5eb07/t/5dbd66f1bcfc042fbcb4b3f2/1572693797459/Simon+Shackleton+-+Constellations.mp3/original/Simon+Shackleton+-+Constellations.mp3" data-mime-type="" data-title="Constellations" data-author="Simon Shackleton" data-show-download="false" data-design-style="minimal" data-duration-in-ms="428000" data-color-theme="dark" > </div> Thank you! Chele
  10. I'm using a third party inquire form for a event venue website, and the code they sent me is not going in correctly- granted I know little to nothing about coding. Help?
  11. Hello! I've been trying to embed a Google map with many locations using the code block and have been unsuccessful. Here's what I'm trying: <iframe src="https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zQt4MNbEpF4I.kekuMUBw0-DM&usp=sharing" width="640" height="480"></iframe> The URL I use is the one provided when I ask to share the map. I've also tried adding the actual URL of the map: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?hl=en&authuser=0&mid=zQt4MNbEpF4I.kekuMUBw0-DM So far neither of these URLs will work. I end up with a large blank frame. Anyone know how to get the display working? Thanks!
  12. Hi all! I'm trying to embed some code from Society6 to display prints for sale on my Squarespace site. The code: <script type="text/javascript"><!-- s6_user = "mattmatthew"; s6_format = "300x250"; //--></script> <script type="text/javascript" src="http://society6.com/js/show_banner.js"> </script> I'm having some issues getting it to show. I've attempted to use both the code block and embed block features, but with no luck. Can anyone offer some advice to address this problem? Aloha,Matt
×
×
  • Create New...