Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Club Discussion
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Club Discussion
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location


Badges


Expert ID

  1. Site URL: https://theorigininc.com Customer sees "Submit Failure" message at time of checkout before entering payment information.
  2. Site URL: https://www.youngbloodmedia.com.au/ Hi, My site displays fine on desktop but frustratingly the hamburger dropdown menu flashes to white/blank when clicked on mobile. If you click it again you briefly see all the menu links that should be there flash up but then disappear. I've got no clue how to fix this. Can anyone please help me? Thanks! Callum
  3. Site URL: http://www.silversilkonline.com I got a 503 for the first time. Not sure what is going on but I cannot log in anymore to the back end of my site and not sure what to do. Please help!
  4. This comes up for me sometimes, and its really hit or miss. I wait a bit to try again and it might save, or it might not, and I need to cancel the edit. Has anyone else encountered this problem?
  5. Site URL: https://www.biztour.co.uk/ I have a couple of warnings that have popped up on google console that ive never seen before. Does anyone have any idea why these have popped up? I don't sell or have any products on my site.
  6. had a CLEAN list of 1400 emails and Squarespace import wouldn't allow it. I split into smaller lists of 333 each and IT WORKED! hope this helps yoU!
  7. Site URL: https://www.imovements.com Hi, my websites are still ok (www.imovements.com) ,but when i log in, they are just not there (see imagae) i cannot make any changes, after login there is just nothing there. 2 website have this problem. anyone else ? thanks very much michael
  8. It appears there is no host called squarespace.net. Also getting beacon errors from youtube. Also (PS cannot get images to load here on the forum)
  9. I moved my site from Wordpress to Squarespace earlier this month and love it so far. I correctly connected both my PayPal and Stripe accounts. Stripe isn't having any issues, but PayPal is. I keep getting an error email from them and don't know how to resolve it. Here's what I'm getting: Please check your server that handles PayPal Instant Payment Notifications (IPN). IPNs sent to the following URL(s) are failing: http://sensibility.com/store/ipn/ If you do not recognize this URL, you may be using a service provider that is using IPN on your behalf. Please contact your service provider
  10. We have an AWS CloudFront distribution in front of our Squarespace site that directs certain routes here, and others to our app hosted at AWS. Using this accepted answer on Stack Overflow (https://stackoverflow.com/questions/36346497/what-settings-are-required-to-put-aws-cloudfront-cdn-in-front-of-a-squarespace-w/36636892#36636892) I got this working fairly easily. The problem now, which is also mentioned in 2 comments on this accepted answer, is our users frequently see "504 - The request could not be satisfied" errors when requesting Squarespace routes. Routes that go to our app are n
  11. Site URL: https://sugarspicemagick.squarespace.com/ Hello everyone! I am struggling with my basic 4 image grid. It is made of 4 1x1 images in two rows. When I am editing the website everything looks great, however, on my phone only the first picture ever loads. Thank you in advance!!
  12. Site URL: https://www.gritandgracestudio.com/ We've been experiencing spontaneous deletion of images from published blog posts for several months now. The posts will go live and look perfect, only to, at some point, have the images vanish. When the files disappear, the accompanying captions and text goes with them on the front end, though this remains when the post is opened on the back end in the edit module. When you click on the image portion of the block, you receive an "Item cannot be located" message. Has anyone else been experiencing this? Does anyone have a preventative fix?
  13. Site URL: https://theglrynetwork.com/ I keep getting a syntax error on line 2. However, when I put an open and closing bracket on line 1, the syntax error disappears but after I click save there are no changes made to the background of my welcome page. I'm using the Brine template. #welcome background: linear-gradient(196deg, #fed9df, #e3ffb7, #dad6fd, #f4e4d9, #d3e4e8, #b8ecff); background-size: 1200% 1200%; animation: AnimationName 32s ease infinite; @keyframes AnimationName { 0%{background-position:0% 54%} 50%{background-position:100% 47%} 1
  14. Site URL: http://htmministries.com I am unable to connect my site to the google search console. I've tried from analytics, and from connected accounts. Any ideas? My other sites connected fine, I'm not sure why this one won't.
  15. Hello, I am using a css padding code on my first page and it seems to work normally, but after I refresh the page the style does not apply to the block. After long hours here, I noticed that the DIV ID seems to change everytime I refresh the page. Does anyone knows how to solve this? I would be so thankful! I am on Version 7.0– Galapagos family Thanks!
  16. I have two code blocks on my site, one an instagram wall view and the other a form from Formsite. Both code blocks show up fine UNTIL you click on a page link, then they disappear. Anyone seen this and addressed this?
  17. When selecting "Duplicate" on an inventory product, I am receiving an Error code : An Error occurred while duplicating this item. Any idea what has happened? Thanks
  18. Hi I'm using Squarespace Local Development Server but whenever I run a squarespace/server it says: -bash: squarespace/server: No such file or directory While npm says the package should be installed. I've already re-installed node with a node version manager. How can I fix this?
  19. Site URL: http://thesoulpatty.com when a customer is checking out, they forgot to put in the csv on the credit card, this was caught by the system and threw an error message but the customer did not know why the card was being declined until after the third attempt he realized he forgot the csv number. Is there a hack or a javascript code snippet that can be added on hte form for validation to turn the cell red that is in error?
  20. Site URL: https://www.nurturingmindsinafrica.org/ Hello, I noticed today that the image poster style buttons we have throughout our site have doubled in size, creating a gray box the same size as the image below the image, and the whole thing is now a clickable link. This has thrown off multiple sections of the website and I'm wondering if something was changed within Squarespace, since no settings were changed on our end. Homepage: https://www.nurturingmindsinafrica.org/ Get Involved Page: https://www.nurturingmindsinafrica.org/involved Donate Page: https://www.nurturingmind
  21. Hey! I am trying to index my site, but when I try to do a URL inspection on the Google Search Console I get the following error: No: 'noindex' detected in 'robots' meta tag How do I remove the ‘noindex’? I do not have any Code Injection. Thanks!
  22. I am using a script from a 3rd party company to add a plug-in to the website, i enter the script into a code block and it shows on when viewing it from the computer i added it on. But when i look on another computer the plug-in isnt there. Is worked fine when i first added it but now its been a week and its gone. any help would be great thanks. Below is the script im using (using 4 of them but this is 1 of them) <script type="text/javascript" src="https://4cs.gia.edu/interactive-4cs/js/embed.js?tool=color" charset="UTF-8"></script>
  23. Greetings to all ... Unfortunately I have been experiencing a problem for sometime with getting Galleries to scroll either vertically or horizonally on iOS 13.x. I reported this problem a few months ago (when iOS 13 came out) to both apple and to squarespace but I havent been able get a fix yet. Does anybody have some ideas how to get it running properly? If you want to test yourself visit https://thinkbuild.com/soteria-berlin on an ipad running 13.x - or any other gallery on our projects page - and you will see it does not scroll. On an iphone or of course a mac or other machine it
  24. I have used coding to achieve a hover over effect that changes the image to another image when hovered over, but for some reason none of the images display on the mobile version. and my coding knowledge isnt good enough to know if this is a coding error or just squarespace not allowing it. The code below is the one im using: <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8"> <title>Image Swap on Hover with CSS</title> <style> .card { width: 350px; height: 170px; position:
  25. My custom thumbnail for an embedded video is not loading. What am I doing wrong? I've done this before, with success, so I don't know why it's not working this time.
×
×
  • Create New...