Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Club Discussion
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Club Discussion
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location


Badges


Expert ID

  1. Site URL: https://www.vinlandhotelandlounge.com Getting a white white bar at the top of my site with a transparent nav. Can't seem to find what's causing this. Any quick help would be much appreciated!
  2. Site URL: https://www.aikoandco.com.au/shop/p/gsp37w5rtdf1ajnhurs23om7ms11y2 Hi Guys, I have added a custom form to collect information for one of my products. When on the mobile, the form seems to have a bug and almost freezers and jumps around after you answer the first few questions. I think it may have something to do with when the mobile zooms in to the form fields to fill them out? I there a way to stop a mobile auto zooming into the form fields when you go to enter them? Any suggestions? https://www.aikoandco.com.au/shop/p/gsp37w5rtdf1ajnhurs23om7ms11y2 Passcode
  3. When using grids and other items to display product the component does not seem to respect the number of items property. Currently the component seems to display all items regardless of this setting. Given this, the grid takes over the entire page. Seems like a bug, what am I missing.
  4. Site URL: https://www.thetablehay.com/private-views I am helping a client build this site. We have created a folder of pages, each of which consists of embeds of Instagram TV videos. On the desktop, each embed is complete, with title and description underneath. On mobile (tablet and phone) each embed renders differently, some cutting through the frame at the bottom, some cutting through the description (ie. horizontally through the text), and some are complete to match the desktop version (this seems to be the behaviour of the last video on the page). Squarespace will not address this bug as
  5. Site URL: https://www.janglad.works/dharma Hi I'm setting up my site where a text sections have an image as a background to match the section images displayed between them creating a seamless look. This works great on Safari/Firefox but for some reason having a WebGL effect applied like Pan darkens the image in Chrome. It doesn't seem to be consistent either, with some images only having the issue with Zoom and others also having it with Pan etc. Please check out the attached images and note the colour difference between the top image and the section that has "Dharma" in it once
  6. You're supposed to be able to format the navigation bar so that a button shows up to the left of the hamburger menu button. For some reason, the Pulaski template ignores this formatting rule and sticks the button inside the hamburger menu at the bottom. I don't like that. I want a call-to-action button (not just a link) directly in the navigation bar on mobile. It works fine on desktop, but mobile is broken. How do I solve this?
  7. Site URL: https://nectarine-banjo-ewdh.squarespace.com/over-ons Hi Guys, I am working on my website but after putting in a sticky menu code, some pictures go over the menu bar instead of under Could you guys please help me fix this? This is my full custom code: header { position: fixed; width: 100%; z-index: 4; } //menu font-ab // .Header-nav--primary {font-family:'HERO REGULAR';} //ADDING HERO FONT // @font-face { font-family: 'HERO REGULAR'; src: url(https://static1.squarespace.com/static/5ebe36ddc03ce047b1c8688c/t/5ef45b6f9c952511979
  8. Site URL: http://www.kosmetologedg.lt/kainos Hi! I have used a custom css code for my expanding section. I almost got it work, but right now my whole page is bouncing because of some glitch. How should I fix it? Website url: www.kosmetologe.lt/kainos Password: kosmetologe Thank you!
  9. Site URL: https://magnolia-tulip-bkar.squarespace.com/ Hi brains trust! I'm building a website for a client, and occasionally, thin horizontal lines will appear across the page. They come and go when I resize the browser. I know this has something to do with my custom html implemented illustrations (the blue botanical ones) possibly mucking something up but I can't figure out a workaround. See screenshots from client. Could anyone help me find a quick solution to this finicky problem? https://magnolia-tulip-bkar.squarespace.com/ pw: demo Thanking you in advance.
  10. Hi, I've set up a product page and noticed a bug perhaps? When there's more than one product image there appears a scroll bar that stretches far longer than it needs to making the site layout wonky. It there any way to hide the scroll bar? Does anyone know why it behaves like that? Best, P
  11. Site URL: https://www.campuspa.com/ If you visit the site on mobile, when you scroll down from the top of the page, the background image and header text "grows" a bit for the first ~1.5cm of scrolling before finalizing in a slightly larger size. It looks pretty messy and I can't figure out how to fix it. I thought it might have something to do with having a fixed header, but I tried changing the header settings to no avail. Any suggestions greatly appreciated!
  12. I am developing a website using the Minetta theme (latest version). When I am editing gallery content blocks, the scroll bar in the pop up window for the gallery doesn't work. This means I cannot scroll down to reorder images in the gallery. See screenshot attached. I have tried on Firefox, Safari and Chrome on two different computers and no luck. Could someone from Squarespace Dev team please look into this? Thank you.
  13. Site URL: https://betacellpodcast.com/episodes On my blog listing page, I have two types of metadata display: category (primary) and tags (secondary). But if the length pushes the metadata to a second line, there is a really weird line break in the category instead of just wrapping the tags. Only solution I can find is to eliminate tags so it doesn't wrap (not ideal) and shrink the text size (also not ideal).
  14. Site URL: https://antelope-octagon-t69s.squarespace.com/ Hi there, I was wondering if someone could help me with bug, on my homepage. Sometimes a white bar appears on my hero section (index page) I can't seem to remove? Sometimes it doesn't appear. Really odd. (Screenshot attached_ Password: Fostex1722! Any help would be much appreciated! Thanks, Oliver
  15. Site URL: https://probities.squarespace.com/config/pages I am building a portfolio site, which includes 3 slideshows of images. I have completed one, except that it seems buggy on the inside. In the first gallery I have 30 images. I uploaded jpgs that were 2500 pixels wide, as the maximum recommended size. Currently the slideshow seems to work, but in the gallery/image editor several of the thumbnails are missing. Also, some of the title/descriptions have gone missing. I have had to reload some of the images. I am reluctant to build the other 2 slideshows until I know what the problem i
  16. I recently had a client ring me up and say that he is no longer able to access his site backend, thinking this was just a minor issue on his side I logged in and to my horror all of my sites were gone! I suddenly thought I had let them all expire at once or something, but I can access them from the web normally. I even went through Squarespace's troubleshooting. Hopefully this gets resolved soon!
  17. Site URL: https://www.cosmiccatgroup.com/insights/ Hi I ran in a strange problem with a blog post. A post did simply disappear from the website, see here: cosmiccatgroup.com/insights/who-on-earth-is-cosmic-cat-group. The links now throws a 404. Once try to create a new post with same url I get the feedback 'url already in use'. So I did look in all trash folders to check if post got accidentally deleted, but no nothing there as well. Is this a common bug? Does anyone have a hint or solution? I appreciate any support. Best, Ben
  18. Site URL: http://gregorylassale.com Hello all, First of all, I am looking for general feedback on my website. I built it from scratch myself (with the help of a few plugins and code gleaned here and there) with no prior experience FWIW. I am looking for help with 2 display bugs: - Upon loading the homepage, the center text blocks are first displayed up on the rage then "jump" back to center of the page where they're suppose to be, - This does not happen all the time, but if you try several times, the block texts of the intro pages (my site is bilingual) https://g
  19. Site URL: https://www.stephenwoodhams.com/fentiman-road We were about To launch our new website when we discovered that our Gallery pages don’t render correctly on the iPad when the user holds the iPad in landscape orientation. Only Part of the first image Is visible, it is not scaled and it is not possible swipe anywhere. Safari/Chrome same issue. It’s ok on iOS . Although I have given a URL, we have a lock screen in place as we want this fixed before launch - our MD uses an iPad Pro to present our portfolio to clients. I can remove it temporarily or provide the pwd via email if anyone
  20. Hi all, The info is in the title. Anyone else having this problem? Thanks in advance. Tes
  21. Site URL: https://www.jackroland.net/ I am using the brine theme template on my Squarespace site and am experiencing a bug when using Custom CSS. have installed custom CSS on my pages, and assigned them to different background colors. When you enter the homepage, the background has the correct color background (orange). When you navigate to another page, the background is also orange, whereas it should be whatever I have it as in the custom CSS. For some reason it's bugged and you have to refresh the page in order to see the correct color. I am using this code in the Page Settings '
  22. Site URL: https://pelican-chiton-xwy4.squarespace.com/ Hello, I'm using buttons with a 1px border and is giving me trouble as some of the sides are disappearing at certain resolutions (see attached). I guess it might have to do with the browser (in this case Chrome) not rendering the pixel accurately. Is there any way to avoid this by happening any chance? Thanks, Xavier
  23. Site URL: https://www.dwaynemoore.me/blog Why doesn't Page Title shown on the web browser's section tab match the actual Page Title? It does not change when editing the Page Title. "Blog 3" was the name of the template for the blog, but I of course immediately changed the page title to just "Blog"
  24. Site URL: https://araraswim.nl/bikini-sets/gin-amp-tonic-bikini-set-7yajb Hello all, Happy Easter first of all. I enabled my site to show related products on every product's page, and added tags on related products so it knows what to show. However, if you go on my website link the related products block show a white "picture" where the related product image was supposed to be and you have to hover over the products to actually see the product picture. This is quite strange and I don't know how to fix it. Can anybody help? thank you very much!
  25. Hi guys you might be able to help me, as the problem appears again and again. I've included Vimeo films into my Squarespace page. It happens 3-5 times per day, that the videos are not able to play at all. It just says "It's no able to play. Try again in a few minutes". As youtube videos always play smoothly. Is there a Squarespace bug, that causes the trouble? Or is there anything else I can do? Cheers for your, help.
×
×
  • Create New...