Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

goldntriangles

Member
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

  1. I used the following JQuery for the Native template and while it does get the logo to show up on one page of the site, when the page loads, it first shows the original logo and then switches to the new logo. I had to reduce the logo size on this page, so when the original logo shows up first on this page it's smaller, which makes the issue more noticeable and very annoying! Is there anything I can do to update this code so the original logo doesn't show up first? Thank you for your help!
  2. I'm using the Wells template, and this did not work for my Gallery Grid. https://emily-limandri-fmir.squarespace.com/config#/pages|/new-gallery/ Any tips on how to get the image title and description to show up on hover on this page? Thank you for your help!
  3. I'm using the Wells template, and this did not work for my Gallery Grid. https://emily-limandri-fmir.squarespace.com/config#/pages|/new-gallery/ Any tips on how to get the image title and description to show up on hover on this page? Thank you for your help!
  4. Trying to do the same thing as dylanseeger or even just turn the mobile navigation “hamburger” to white on the homepage only. I am using the Forte template. By any chance do you know what code I should use to get this to work? Thanks!
  5. I would like to my navigation bar so the links (including the underlining when that link is hovered) is black on all my pages except my homepage. Right now everything is white, and I figured out how to turn the links to black on these other pages by using: <style> span{color: black;} </style> But then the black text navigation is not showing up on mobile. Do you have any idea what I should be using to get this to work? Thanks!
×
×
  • Create New...