Jump to content

M_Fancy_Sites

Circle Member
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by M_Fancy_Sites

  1. It is March 31, 2024 and I still don't see any updates on WebP support? Killing my clients' SEO scores with archaic image formatting
  2. I would also like to know how to do this. The search function is not very useful as it is
  3. Also here with this issue. My client has a lot of pages and it looks bad in one folder
  4. Try this: .header .header-nav-item:nth-child(1) { position: fixed!important; margin-right:7rem; } This works with 2 items like the example screenshot you provided. If using for the second item, change nth-child(1) to nth-child(2) and adjust your margin
  5. I have a client with this same question now, and we haven't been able to find a way to do this. Wondering if there was any resolution here!
  6. Hi, I'm having the same issue now and wondering if there's a simpler way for users to do this yet?
  7. Hi Ziggy, I'm trying to make the TabIndex of the "Skip To Content" button = 0 in our 7.1 website. With the button already being built in to the template, I'm having trouble setting the tab index. I'm not sure where to start with this
  8. Hi Ziggy, The solution above isn't working for me. www.cfmrsandiego.com is my clients' site. We use 7.1 Have you had any luck with this?
  9. Bumping this topic. Accessibility is important, especially when we promote such visual-heavy templates!
  10. Hi Tuan, www.gracemysticsanctuary.com is the URL
  11. Hi all, I'm wondering if there's a way to disable animations for mobile views only with CSS? Or would this require JS? My best, Mary Alice
  12. Hi all, I'm wondering if there's a way to code for showing file names (not captions) when photos are opened in a lightbox from a grid gallery. My client has hundreds of family photos, all named appropriately (i.e., Andy_1962.jpg) and they want the file name to show when opened in the lightbox, but not on the grid. I tried the below code, but it didn't work. Any insight? Header injection: <script src="https://code.jquery.com/jquery-3.6.0.min.js" integrity="sha384-vtXRMe3mGCbOeY7l30aIg8H9p3GdeSe4IFlP6G8JMa7o7lXvnz3GFKzPxzJdPfGK" crossorigin="anonymous"></script> <script> window.Squarespace.onInitialize(Y, function(){ $('.slide img').each(function(i) { $('.image-slide-title').eq(i).html('' + $(this).attr('alt').replace('.jpg', '') + ''); }); }); </script> CSS: .sqs-gallery-block-grid.sqs-gallery-block-meta-only-title .margin-wrapper .image-slide-title { line-height: 1.2em; white-space: pre-wrap; overflow: visible; } Thanks! Mary Alice
  13. That makes sense. I did a speed test and it performs better on a faster network. Thanks
  14. Thanks for the reply, Paul. Glad to hear it's not just me. This is also happening on new sites with no CSS added yet. For me, it seems to be worse when trying to save changes to site styles. I usually end up going back to my dashboard and finding the site again and starting over. Have you been struggling a lot with this as well?
  15. Is anyone else having issues with saving their work recently? Last week, I started having to hit "Save" 6,7,8 times to have my work saved. This happens on my wifi at home and others so I've ruled out network issues. Just trying to see if anyone has had this issue, and possibly knows a fix. Edit to add: seems to only happen in sites that are 7.1, whereas 7.0 sites seem okay. My best, Mary Alice
×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.