Jump to content

hellostudiojohn

Circle Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hellostudiojohn

  1. In the first image, you'll see the issue on hover. I have added a link to the text though, just as a heads-up. Also on mobile, it works fine I have disabled the text hover function as it's not supported on modern mobile web browsers. If you need any further clarity or information do let me know.
  2. In the first image, you'll see the issue on hover. I have added a link to the text though, just as a heads-up. Also on mobile, it works fine I have disabled the text hover function as it's not supported on modern mobile web browsers. If you need any further clarity or information do let me know.
  3. Hi Tuan, Many thanks for replying to this thread. Here is the URL https://www.coalcornwall.com/projects Any help would be much appreciated. Thanks!
  4. Help needed! I have a series of images that on hover reveal a full-width text block, it replicates the old hover-text functionality of Squarespace 7.0 – now not supported in 7.1 for accessibility/user experience reasons, I guess? I achieved this with some custom CSS, it works really well except that on hover the text block, blocks the link applied to the image, making the link redundant. Here lies the problem. Does anyone now how to apply a link to a text block ID or have a work around? I did stumble across a post that mentioned a similar issue and they used z-index as a work around. I had no joy with this though. Any help much appreciated. Thanks in advance.
  5. I managed to fix this in the end, just incase anyone else experiences a similar issue. It's a bug coming from Squarespace. I pined it down to the 'set focal point' option applied to my images. As I scrolled on mobile the focal point would flicker from central focal point to the focal point I had set for mobile. Weird! If anyone else has experience of this issue and knows a work-around or code injection that would help, I'd love to hear more. Thanks! Jon
  6. Hi Tuan, thanks for getting back to me on this subject. It looks fine on desktop and within the mobile view in Squarespace but when I view it on an actual mobile device (iPhone) the glitch appears on scroll (only on the homepage and to the first two images). I've attached a quick video showing the issue. I hope it helps? Thanks! Jon OT-Mobile-Glitch-480.mov
  7. Hi @tuanphan I'm not sure if you can help me out again? On mobile I'm having a strange glitch effect on-scroll? It's happening to the two full-screen images that you gave me the fix for. The images sort of stretch then reduce to 100% as you scroll, really weird? Would be great to get your eyes over it and see what the bug is. Many thanks in advance! Jon
  8. Site URL: https://optimum-time-dev-site.squarespace.com Hi! I am having a slight issue/bug appear on mobile and desktop after adding some custom-css to make an image block have two images side-by-side and full screen/viewport. Please see attached mobile screen view: Basically the first image is greyed-out in the CMS View and when viewing the website on desktop and mobile. It just fails to appear on page load, then appears finally on page scroll. The 'slide-in' animation I have set globally also fails to transition, I'm guessing this is purely down to the image not appearing? I've tried a few things in the custom css to target the image block independently but no joy. Any help or pointers would be much appreciated! And thanks to everyone who helped me get this far by adding custom css fixes to the forum, they have been so helpful in customising the out-of-the-box Squarespace templates. Oh, password is: OptimumTime Thanks in advance!
×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.