Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

SBSidekick

Circle Member
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Can you clarify a bit what you mean by #1 and #3? I already have those on the page. Do you want me to duplicate? Or add new? Thanks!
  2. Hi @tuanphan! As always you are super helpful. Check out the page I'm having issues with: www.deatongroupllc.com/services On desktop, looks great. On mobile, it is currently: Image Strategy - markdown image Assessment & Action plan - markdown image Customized Service proposal - markdown Discovery - markdown image Business consulting - markdown image Fix-it sprint - markdown Image It should be: image Discovery - markdown image Strategy - markdown image Business consultin
  3. @IXStudioDo you have any way to change the button color (to #4C1E57); or put a space between the checkbox and the answer field?
  4. Site URL: https://www.deatongroupllc.com/service-index Using the code for the embed from mailchimp, and everything is working well but the font is showing up white (and not visible on the white background). How do I add in font color properties (#5d5d5d) to this style block? I am new to custom css. Thanks! <!-- Begin Mailchimp Signup Form --> <link href="//cdn-images.mailchimp.com/embedcode/classic-10_7.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <style type="text/css"> #mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Georgia,Europa,sans-serif; } /* Add your own Ma
  5. Hi! Did you ever find a solution? I am looking for the same thing right now and having the same issues....
  6. Ah yes, you are correct. It is just while the video loads. <facepalm> Thanks!
  7. Site URL: https://www.smallbizsidekick.com/ I have my sitewide animation set to scale, and it seems to be messing with a video I embedded at the bottom of this page: https://www.smallbizsidekick.com/contact I used an embedded code to make a Youtube video autoplay, but it starts very blurry and only gets crisp/HD when it's played for a minute. I'm assuming its because of the sitewide Scale animation. Is there any code to turn that off for this block, or this whole page? Thanks!!
  8. The button on the top right shows on the main blog header: But not on the individual blog posts:
  9. @tuanphan that worked! Thanks so so much. Any code to do the same for the Contact button? See it appear: https://www.deatongroupllc.com/blog And disappear: https://www.deatongroupllc.com/blog/what-all-business-leaders-need-to-hear-right-now
  10. Thanks for the code! For some reason, it's not working.... I used it as directed on both the Case Studies blog settings and the Blog settings. (The main blog pages' headers look great, it's just the individual posts). Would love to hear your thoughts.... Many thanks!
  11. I've been searching everywhere and this is a great solution to the issue @ChrisBartow! I do not know CSS well enough to invert a logo - do you have simple code you'd be willing to share? (It is also not showing the button on our Nav bar, but is showing the other links, weirdly enough). Thanks!
×
×
  • Create New...