Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

MrRiise

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MrRiise

  1. Hi @tuanphan Thank you so much for helping me again. It's much appreciated.
  2. Yes please! I only have a big screen, or my phone, so I didn't know it looked like this on a different screen. If you know what to do, I would appreciate the help! 🙂
  3. Hi, thank you so much for helping me out. It works perfectly!
  4. Site URL: https://www.magnusriise.no/illustration Hi, I'm trying to change the color behind the picture/illustration when using a light box, in my gallery. It doesn't look good when you can see the other illustrations in the background. I found this code, that helped with the opacity: .yui3-lightbox2 .sqs-lightbox-overlay { opacity: 1 !important; } .gallery-lightbox-background { opacity: 1 !important; } It would look much better with solid white, so the white background in my illustration doesn't show. Anyone know what I can do?
  5. Hi Paul! Thank you so much for helping me out. This was just what I needed to do! 🙂
  6. Site URL: https://www.magnusriise.no Hi, I'm trying to update my portfolio with my new logo, but no matter what I do, the logo looks fuzzy on my desktop. I've tried png and jpg in different sizes, but nothing seems to work. I'm not sure what I'm doing wrong. Any advice is appreciated 🙂
  7. I did change the zoon/view settings, but I'm afraid nothing changed. I had this issue when I used Cargo collective many years ago too, and then I typed something in the CSS, and it was fixed right away. I don't remember what I did 😞 It's not the end of the world, for sure, but still a bit annoying.
  8. Hmm ... I just tested it on another computer, and everything was fine there too. Very strange, but it's the same on my computer, both on Safari and Chrome.
  9. Site URL: https://www.magnusriise.no Hi, when I click on the menu bar on top of my page , let's say from "contact" to "about", the position of the whole page moves a few pixels, which is annoying. Is there a way to fix this? This also happens when I'm on my main site and click on a "project", it jumps a few pixels to the right, and back to it's place again. I'm really not sure how to describe it properly 😛
×
×
  • Create New...