Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Goetz-HH

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Goetz-HH


  1. Hi,

    I am trying to run 2 blogs with each of them having their own corresponding archive in the sidebar. But when I change the the sidebar for blog A with archive A, then the same archive A is shown in blog B. If I try do do it the other way around it has the same effect. Though I can display both archives in both blogs but always with the same order, which is also not a satisfying solution. If anyone has an idea how to solve this, I would appreciate to get a feedback on the matter. Thanks a lot.

    Cheers

    Goetz


  2. Hi,

    I would like to change my template (currently I am on Version 7.0– Avenue family (Avenue template)) but whenever I hit the button "INSTALL NEW TEMPLATE", I am seeing a black screen (screenshot attached) and nothing happens anymore. 

    I contacted the support and they obviously can access the template store from within my account: https://share.squarespace.com/92f28289b468 

    I have checked all these points (https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/115004581087) on 3 different computers with 3 different browsers, without any success. I am always seeing the black screen. 😞

    Then I signed up for a trail version and I am able to access the template store from my computers. Which means to me that the problem should not be on my end.

    The support desk says that the issue must be on my end, because they can access as the video shows, but this is not really helping me in any way. 

    Does anyone has an idea or maybe even a solution how to fix it? If so, I would very much appreciate to hear/ read it. 

     

    Regards

    Goetz

    Bildschirmfoto 2019-11-07 um 00.49.56.png

×
×
  • Create New...