Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

jrbrugger

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. I resolved this question myself. It was because of Ajax Loading. https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/115000253288-Ajax-loading?_ga=2.243168321.293081833.1588805565-1922224657.1561591562#toc-enable-or-disable-ajax
  2. Site URL: https://www.jackroland.net/ I am using the brine theme template on my Squarespace site and am experiencing a bug when using Custom CSS. have installed custom CSS on my pages, and assigned them to different background colors. When you enter the homepage, the background has the correct color background (orange). When you navigate to another page, the background is also orange, whereas it should be whatever I have it as in the custom CSS. For some reason it's bugged and you have to refresh the page in order to see the correct color. I am using this code in the Page Settings 'Advanced' tab <style> .Main { background-color: #F56626; !important } </style> I have the following site-wide custom CSS as well: .is-mobile-overlay-active .Mobile-overlay { @media screen and (min-width:641px) { width: 100%; } @media screen and (max-width:640px) { width: 100%; } } body { overflow-x: hidden; } .mobile-overlay-menu-main {margin-top: 50px; background-image:url(https://static1.squarespace.com/static/5b2671457c9327b7540a6f14/t/5e8897ead4929f67dfe53f51/1586010091443/Jack+Roland+logo.png?format=750w); background-position: top; background-size: 50% auto; background-repeat: no-repeat; } .mobile-overlay-nav-item {padding-top: 60px;} .mobile-overlay-menu {width:100%; z-index: 1;} h4 { font-family: Open Sans; font-weight: 400; font-size: 140px; margin-bottom: 1px; } @font-face { font-family: 'Equitan'; src: url('https://static1.squarespace.com/static/5b2671457c9327b7540a6f14/t/5eb1d31defd917670c27f543/1588712221989/Equitan+Sans+Bold.otf'); } h1 {font-family: 'Equitan';} h2 {font-family: 'Equitan';} h4 {font-family: 'Equitan';} .white { color: #FCFCFC; } .forest { color: #4D6557; } .contact { font-family: Open Sans; font-weight: 300; font-size: 12px; } .pink { color: #EED4D4; } //---Custom Fonts--- .Header-nav--primary .Header-nav-item {font-family:Equitan; text-align: center; padding: 0.7em;} .Header-nav--primary {font-family:Equitan;} Does anyone have any clue why the color backgrounds are bugging? Here are some screenshots. 1st image is the homepage 2nd image is the way the About page should load 3rd image is the way the About page actually loads
×
×
  • Create New...