Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

danamichellecastro

Circle Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by danamichellecastro

  1. Site URL: http://www.methodandmotion.ca

    Wondering if this is happening to anyone else. A completed handed off site to my client everything was fine. All of a sudden my top banner images are being cut off on the sides. Everything looks fine in edit mode but live it is cut off. Been happening for 2 days now. Video walk through of the issue and screenshots below. If anyone has insight let me know. 

     

    https://www.loom.com/share/c65575d31f254a168b95786b6cde1a70

    Screen Shot 2021-09-02 at 11.29.00 AM.png

    Screen Shot 2021-09-02 at 11.29.07 AM.png

  2. Site URL: http://www.healthandhealinghomeopathy.com

    I feel like I am missing something. This is a first. I used the framework from one client's site to another. In that, I must have forgotten to take out the old clients logo and swap it with the new clients. So...client msg's me today and asks if I can change it as it popped up incorrectly when she shared her site on a facebook group . I go in and look, and the social sharing icon/logo is updated to the news clients. Could I be missing somewhere else to update this? Screenshot attached. My client is homeopathy and it's showing as another client (medical aesthetics. HELP!

    Screen Shot 2021-03-25 at 5.15.09 PM.png

×
×
  • Create New...