Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Neilshy

Member
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Neilshy

  1. I've just book-marked your website for future reference. i truly appreciate your help, thanks Colin!
  2. God, you're a legend. That worked immediately. Can you come live with me and fix all of the problems please! Thank you so much - super kind of you to assist
  3. Honesty, I have no idea - if that was something i would have manually added then id say no as I haven't heard of it before (i'm fairly novice!...)
  4. This was the code that worked with Montauk up until I changed template earlier today... <script> $(function() { $('.main-nav li a').each(function () { if ($(this).text() == 'Shop') { $(this).attr('href','https://littleanvil.com/categories/'); $(this).attr('onclick','true'); } }); }); </script>
  5. https://littleanvil.com/ When you click on shop it take you here - https://littleanvil.com/shop I'm trying to get it to take me here (the hidden page) - https://littleanvil.com/categories Thanks!
  6. Hi there. I've just changed my template from Montauk to Brine. On Montauk, i had a little custom code that enabled me to click on the 'shop' button and have that redirected to an unlinked page (basically a categories page that I had created) Originally on Montauk, when you clicked 'shop' it took you nowhere and only opened up the dropdown categories. Since changing over to Brine, this link doesn't work and clicking on shop just takes me to my first product page. The code still looks as though it's in there. Any ideas on what i can do to get it working again?
×
×
  • Create New...