Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

VirNinja

Circle Member
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VirNinja

  1. @Rupslay @Velin After emailing Squarespace Support regarding a similar issue, I was advised that there is a problem with the Developer Platform and the SFTP connection. They have made their engineers aware of the issue and are working on a solution. @bangank36 is correct—the best way to reliably update sites during this time is through git. I made the original support request on May 20, 2020, and the issue with SFTP has still not been resolved.
  2. Hi, @jsaddleton. We had a similar need recently, and this is how we solved it. It involves adding a second set of elements to find the height (so you can maintain responsive sizing). I have a copy of a working html file for you here. Just extract the bits you need and place them appropriately within your site. Also, this is written so you can use just one code block instead of multiple. 🙂 <!doctype html> <head> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, shrink-to-fit=no"&
  3. Hello, @raffaelwais Unfortunately, we have come across a similar problem, and we were advised that Squarespace "restricts pages to 250 items for performance reasons". So even if you were to have a blog collection, which does not have a collection limit for the amount of posts, any collection page will—at maximum—only ever show 250. To show more data beyond this, you will have to implement a solution which uses pagination.
  4. I had a similar experience recently and was able to resolve it. After starting the development server using the --auth flag, I was then prompted to follow a link where a single-use password/authentication code would then be generated for input through the terminal. To my frustration, entering the generated code kept failing, and I was getting the same output that you have shown here. During my trial and error process of trying to connect, I happened to notice that the link being generated for the single-use password/authentication code retrieval had "&access_type=offline" at the end.
Ă—
Ă—
  • Create New...